Дарение
                    Подкрепете Асоциация Активни Потребители чрез дарение през платежната система PayPal
                    
                 
             
            			 
				 				              
                Анкета
                
                  Откъде предпочитате да вземете пари назаем?
						
						
                 
               
				  					  
									 
				          
         
				
	Начало
	 > 
Храни > 
Кашкавал > 
Тест												 
					
					
	
	
	  
	  Тест
	  
	  
				
			
		
		
	  
					
				Традициите в производството на млечни продукти са подложени на безпрецедентна атака в България. Все още не е късно да ги спасим.
	 
	Прочетете пълния текст
	 
	
		
	
	  
	  Тест
	  
	  
				
			
		
		
	  
					
				До познатия ни кашкавал и всички останали видове от групата на парените сирена се е стигнало чрез постепенно усъвършенстване на технологията в продължение на много векове. Технологията се изразява в прокисване на сиренето и последващо попарване с гореща вода и осоляване. Тази технология се е запазила от древността, тъй като след попарването и осоляването кашкавала се запазвал продължително време годен за консумация. Попарването на сиренината и сравнително обилното осоляване, позволяват продължителното съхраняване на кашкавала и при неблагоприятни условия.
	 
	Прочетете пълния текст
	 
	
	Вижте всички тестове